בית פרטי בקיבוץ גזית

גולת הכותרת של הפרויקט הזה היא ללא כל ספק, הנגרות בחדר השינה >>

גב המיטה קיבל טוויסט מקורי כאשר הורחק מהקיר ומוקם במרכז החלל, מה שיצר הפרדה בין אזור ההתארגנות לבין אזור השינה. זה לא רק יפה, זה גם פרקטי: בגב המיטה שולבו ארון בצבע לבן ומשני צידיו ארגזים נשלפים בגמר פורניר אלון, שיוצרים מקום אחסון נוסף. מאחורי גב המיטה נבנה ארון קיר גדול בצבע לבן עם ידיות אינטגרליות בחיפוי פורניר, במראה מודרני ונקי. לצידו נבנתה שידת מגירות ועליה כיור. 
מעברה השני של המיטה נבנתה פינת עבודה מרווחת הכוללת יחידת מדפים עליונה, שולחן, ומגירות עם ידיות אינטגרליות, גם הן בצבע לבן. יחד עם הנוף של עמק יזרעאל הנשקף מהחלון הפינתי, מתקבלת סביבת עבודה ושינה מושלמת!
בחדר הילדים נבנה ארון קיר גדול בצבע לבן, גם הוא במראה נקי עם ידיות אינטגרליות. בחלקו הימני שולבה יחידת מדפים פתוחה לאחסון ותצוגה, ה"שוברת" את המבנה הסימטרי של הארון, ומתכתבת עם שאר האלמנטים בחלל.
מתחת למדרגות נבנה ארון קיר לניצול מקסימלי של השטח, בצבע לבן ובמראה נקי, עם חזיתות הנפתחות בלחיצה.
במבואת הכניסה לבית, נבנה ארון שתי דלתות בצבע לבן, ותחתיו ספסל להתארגנות ואחסון, המורכב מפלטה עליונה מעץ אלון מבוקע, ומגירות עם חזיתות צבועות אפור, גם הן נפתחות בלחיצה.

אדריכלות: יעל שי ולי פכר-פישביין // צילום: עידן מעוז